De grote stap: van groep 8 naar brugklas

TRAINING VOOR KINDEREN IN GROEP 8

–> NU MET 10% KORTING!!!

—> START IN JUNI, VERVOLG IN SEPTEMBER

Na twee maanden thuis gewerkt te hebben, mogen jullie vanaf volgende week weer een paar dagen per week naar school! Gelukkig kun je groep 8 dit jaar wel nog met elkaar afsluiten. Dit jaar anders dan alle andere jaren, maar er is wel een afsluiting.

Hoe verloopt dan de voorbereiding op de middelbare school? Voor alle kinderen is dat spannend, maar voor (hoog)begaafde kinderen misschien nog wel iets meer. Heb ik de juiste school gekozen, want krijg ik hier wel ‘moeilijke’ lesstof en zijn daar wel kinderen met wie ik een klik heb? Huiswerk heb ik eigenlijk nooit echt gehad, dus hoe ga ik hiermee om, hoe zorg ik ervoor dat ik alles maak? Of: ik heb nooit echt moeite moeten doen om iets te leren, dus hoe moet ik die woorden voor Frans gaan leren? En: hoe voorkom ik dat ik van alles vergeet mee te nemen en ook de juiste boeken terug kan vinden in mijn tas?

Dit zijn vragen die hen bezighouden, naast alle andere vragen die ieder kind heeft dat naar de middelbare school gaat. In deze training gaan we hieraan werken. Ook gaan we kijken wat jouw specifieke struikelblokken kunnen worden en hoe je hiermee om kunt gaan.

In een groepje van maximaal 8 kinderen komen we 6 keer bij elkaar en praten over alles wat er op je af gaat komen op die nieuwe school. De laatste keer komen je ouders ook even langs, zodat zij weten wat we allemaal besproken hebben en jullie je ouders tips kunnen geven over hoe ze jou kunnen ondersteunen.

We starten in juni, zodat jullie al een eerste voorbereiding op het nieuwe schooljaar hebben gekregen. In september gaan we verder, als jullie al een paar weken naar school zijn geweest en wellicht al tegen een paar probleempjes zijn aangelopen.

Inhoud van deze training:

 • De werking van het brein bij het leren
 • Leren leren
 • Plannen en organiseren
 • Samenwerken
 • Fixed en growth mindset
 • Faalangst
 • Hoe kunnen je jou ouders helpen?

Deze training kost € 270,- voor 6 bijeenkomsten van 1,5 uur. –> NU MET 10% KORTING VOOR SLECHTS € 243,- !!!!!! 

Data 2020:

 • dinsdag 2 juni, 16:00-17:30 uur
 • dinsdag 9 juni, 16:00-17:30 uur
 • dinsdag 16 juni, 16:00-17:30 uur
 • dinsdag 1 september, 16:00-17:30 uur
 • dinsdag 8 september, 16:00-17:30 uur
 • dinsdag 15 september, 16:00-17:30 uur

(de training gaat door bij minimaal 4 inschrijvingen)

Voor meer informatie kunt u altijd even contact met mij opnemen: info@hbcoachinguitgeest.nl

Inschrijven: https://hbcoachinguitgeest.nl/inschrijfformulier/