Leren leren @ deDNKRS

Afgelopen donderdag was de eerste middag van de Leren-lerentraining die ik bij deDNKRS mag geven. We hebben gesproken over wat HB nu eigenlijk inhoudt en hoe je de negatieve punten kunt omzetten naar positieve. Ook hebben ze geleerd wat leren nu eigenlijk is, hoe werkt dat in je brein en wat komt erbij kijken. Ten slotte zijn ze aan de slag gegaan met hun huiswerk en heb ik met ieder apart gesproken over hoe ze dit aanpakken.
Toen het na twee uur tijd was, reageerde een jongen: ‘Hè, is het nu al tijd? Ik dacht dat we pas drie kwartier bezig waren! Ging dat op school ook maar zo…’

Deze training wil ik vanaf 22 januari ook bij mij in Uitgeest geven – deze hoeft niet specifiek voor hoogbegaafden te zijn als wel voor onderpresteerders. Bij minimaal 3 inschrijvingen gaat deze training door!
Een andere mogelijkheid is het om deze training op jouw middelbare school te komen geven! Voor meer informatie: https://hbcoachinguitgeest.nl/lerenleren/