Coaching voor jongeren

Coaching voor jongeren

Begrip...?

Heb jij ook wel eens het gevoel niet begrepen te worden? Door je ouders, je leraren of je klasgenoten?

Méér...?

Heb je ook wel eens het gevoel dat je veel meer zou kunnen, maar dat het er niet uit komt

Vergeten...?

Heb je ook wel eens spullen niet bij je die je nodig hebt in de les?

Afleiding...?

Heb je ook wel eens dat je je huiswerk wel wilt maken, maar kom je er niet aan toe omdat er zoveel andere interessante dingen te doen zijn?

Leren...?

Heb je ook wel eens dat je dacht dat je de leerstof heel goed beheerste, maar dat alleen het boek inkijken toch niet genoeg blijkt te zijn?

Frustratie...?

Heb je ook wel eens ruzie doordat je je hoofd leek te zijn verloren?

HB COACHING UITGEEST helpt je om inzicht te krijgen in waar dit nu vandaan komt en wat je kunt doen om hier in de toekomst beter mee om te leren gaan.

Tijdens een intakegesprek praten we over waar jij tegenaan loopt en hoe dit dan komt. Op basis van dit gesprek gaan we bepalen waarmee ik jou kan helpen.

In een eerste sessie gaan we samen doelen stellen; waar wil jij naar toe werken en hoe gaan we dit doel bereiken? In de vervolgsessies gaan we hieraan werken door jou zelf inzichten te geven en je te leren omgaan met je valkuilen.

Informatie over mijn tarieven kunt u hier vinden. In veel gevallen is financiering via een PGB mogelijk. Ik ondersteun u graag bij een aanvraag.

De jongeren in mijn praktijk zijn vanaf ongeveer 10 jaar oud. Voor jongere kinderen kunnen we kijken of mijn begeleiding passend is. Mocht dit niet het geval zijn, help ik graag in de zoektocht naar passende hulp.