Speciaal voor hoogbegaafde basisschoolkinderen (vanaf groep 4) die behoefte hebben aan contact met andere hoogbegaafde kinderen en aan nieuwe kennis en/of het delen van de bestaande kennis.

Iedere week wordt een thema behandeld op een manier die past bij de denkwijze van HB’ers. We zullen ons verdiepen in het onderwerp en koppelen hier een activiteit aan. Voorbeelden van thema’s zijn: ‘hoe krijgen we een raket recht omhoog de lucht in?’ of ‘hoe kunnen we een nieuw spel maken’?

De activiteiten van HB Class Uitgeest zullen onder andere gericht zijn op de ontwikkeling van vaardigheden die de deelnemers (nog) niet voldoende beheersen. Hiertoe worden de kinderen tijdens de activiteiten ook door mij geobserveerd en houd ik bij of de vaardigheden ontwikkeld worden.

Vooraf zal er een telefonisch gesprek van ongeveer een kwartier met (een van) de ouders plaatsvinden zodat ik alvast inzicht krijg in de ontwikkeling van het kind.

Deze bijeenkomsten zullen op de maandagmiddag plaatsvinden, van 15:45 tot ongeveer 17:15 uur, in groepjes van 4 tot 8 kinderen.

De kosten bedragen € 25,- per keer, af te nemen middels een zesrittenkaart à € 150,-. Deze kaart is gedurende 9 weken geldig.

Om te ervaren of HB Class Uitgeest iets voor uw kind is, is het ook mogelijk om de eerste keer voor één les te betalen.

Let op: soms heb ik een speciale actie! Houd hiervoor mijn Facebook-pagina in de gaten! 

https://www.facebook.com/hbcoachinguitgeest/

Tijdens de schoolvakanties zullen er geen bijeenkomsten zijn.

Meer weten over de middagen? Zie mijn blogs!

Inschrijven of meer informatie graag via het formulier op deze website: https://hbcoachinguitgeest.nl/inschrijfformulier/.

Follow by Email
LinkedIn
Instagram