Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Masja Nijsen-Kuijpers. Tijdens mijn werk als docente Nederlands kwam ik regelmatig hoogbegaafde leerlingen tegen, met wie het soms heel goed ging, maar ook vaak niet zo goed. Hoe we deze kinderen dan moesten helpen, wisten we niet goed, want wat weet een ‘gewone docent’ nu van hoogbegaafdheid?

Thuis kwam ik er ook mee in aanraking: mijn zoon bleek hoogbegaafd te zijn en hij ondervond al op de basisschool meerdere problemen, zoals een moeilijke aansluiting met zijn klasgenoten en het gebrek aan juiste uidaging.  

Toen ik mij ging verdiepen in hoogbegaafdheid herkende ik veel; van mezelf, mijn man, onze zoon en dochter, familieleden…

Om meer over mezelf en mijn omgeving te leren én om het leven van hoogbegaafde mensen iets makkelijker te kunnen maken, heb ik de opleiding tot ‘zelfstandig talentbegeleider’ gevolgd bij Novilo in Utrecht. Deze heb ik in november 2017 met goed gevolg afgerond.

Al sinds een paar jaar begeleid ik op mijn werk (hoog)begaafde leerlingen die vastliepen. Hiertoe heb ik vorig jaar een beleidsplan geschreven waarin ik de focus leg op individuele begeleiding en studievaardigheidstrainingen. Tevens besteed ik aandacht aan kennis over hoogbegaafdheid onder alle medewerkers van de school: de directie, docenten, maar ook het onderwijs ondersteunend personeel.

Na 20 jaar onderwijs besloot ik mij alleen nog te richten op de begeleiding van hoogbegaafde mensen en hun omgeving met allerlei problemen. Deze problemen kunnen op het privévlak liggen, maar ook school- of werkgerelateerd. Voor vragen over deze begeleiding kunt u mij een bericht sturen via ‘Contact’. 

Van een oud-mentorleerling ontving ik onlangs deze prachtige review! Hij hoorde dat ik nu alleen nog coach en wilde iedereen laten weten wat ik voor hem heb mogen betekenen. 

CONTACTGegevens

HB Coaching Uitgeest

Masja Nijsen-Kuijpers

ADRES

Haverkamplaan 46
1911 LK Uitgeest

TELEFOON

06-24993375

EMAIL

info@hbcoachinguitgeest.nl

KVK

68725272

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met me op via het formulier hieronder:

CONTACT Opnemen

 

12 + 11 =